Transport

Tren – Orașul Breaza este deservit de linia ferată care face legătură între București și Brașov. Stațiile de tren pe care le puteți folosi sunt: Breaza hc, Nistorești și Breaza Nord. Trenuriile Regio opresc în toate cele 3 stații, iar trenurile InterRegio opresc doar în Breaza hc.

Auto – Accesul cu mașina se poate face direct din DN1.

Tabăra va fi amplasată în nordul orașului Breaza, în zona numită Plaiul Brezei.

Accesul în tabără se va face pe Drumul Județean 206, care leagă Breaza de Talea. Din zona Breaza de Nord / Gura Beliei, părăsim spre stânga drumul principal din Breaza (DN 101R / Strada 30 Decembrie). După câteva curbe, ajungem într-o zonă de pajiște, la marginea pădurii.
De aici continuăm spre Talea încă 500 de metri și ajungem în tabără.

Parcarea se va face strict sub îndrumarea organizatorilor, zona fiind cu acces auto restricționat. Vă rugăm să ascultați indicațiile organelor de poliție și pe cele ale voluntarilor noștri.

Microbuze – Curse regulate circulă între Breaza și București, Ploiești, Câmpina, Sinaia etc.

Cazare

Pentru cazare folosiți informațiile oferite pe site-ul partenerului nostru, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Breaza. Informații cazare

Tabăra de corturi – Va fi amplasată într-o zonă special delimitată, iar accesul este permis doar organizatorilor, voluntarilor, a persoanelor care campează aici și a rudelor sau prietenilor acestora. Persoanele străine de maraton și care nu campează aici, nu vor avea acces în zona corturilor.