Tabăra va fi amplasată în nordul orașului Breaza, în zona numită Plaiul Brezei.

Accesul în tabără se va face pe Drumul Județean 206, care leagă Breaza de Talea. Din zona Breaza de Nord / Gura Beliei, părăsim spre stânga drumul principal din Breaza (DN 101R / Strada 30 Decembrie). După câteva curbe, ajungem într-o zonă de pajiște, la marginea pădurii.
De aici continuăm spre Talea încă 500 de metri și ajungem în tabără.

Parcarea se va face strict sub îndrumarea organizatorilor, zona fiind cu acces auto restricționat. Vă rugăm să ascultați indicațiile organelor de poliție și pe cele ale voluntarilor noștri.

Accesul în tabără este permis oricărei persoane, atât timp cât aceasta arată respect față de natură, organizatori, participanți și publicul evenimentului. Persoanele care deranjează liniștea și bunul demers al evenimentului, vor fi rugate să părăsească tabăra și zona de desfășurare a concursului.

Tabăra va include

Cortul central al evenimentului – punctul din care organizatorii vor coordona toate activitățile evenimentului. Aici se vor afișa anunțuri oficiale, regulamentul și clasamentele.

Start / Finish – punctul din care pornesc și se încheie toate probele de alergare.

Producători locali – zona orașului Breaza este renumită pentru iile confecționate în atelierele locale, pentru mierea și alte bunătățuri pe care localnicii le produc. Pentru că vrem să promovăm zona și credem într-un turism cât mai complet, vom avea o zonă de corturi în care producătorii din zonă și localnicii, își vor putea prezenta produsele.

Tabăra de corturi – Va fi amplasată într-o zonă special delimitată, iar accesul este permis doar organizatorilor, voluntarilor, a persoanelor care campează aici și a rudelor sau prietenilor acestora. Persoanele străine de maraton și care nu campează aici, nu vor avea acces în zona corturilor.

Pentru campare vă recomandăm să aveți cort, izopren/saltea, sac de dormit.

Toalete -Tabăra va avea în funcțiune mai multe toalete ecologice. Insistăm ca toate persoanele din tabără să le folosească într-un mod civilizat.

⚠ Mersul în pădure sau tufișuri este acceptat doar pentru a admira natura, pentru a culege fructe sezoniere sau plimbări romantice.

Apa pentru spălat – Principalul element care susține viața și fără de care civilizația noastră nu ar putea exista, va fi pus la dispoziție în rezervoare suspendate pentru spălat pe mâini, dinți, față și picioare. Vă rugăm să folosiți apa cu moderație.

Pentru că în zonă nu se află curent electric, în tabără va exista un generator electric, care va funcționa după următorul program: vineri (19 oct) – până la ora 22:00, sâmbătă (19 oct) între orele: 06:00 – 24:00 și duminică între orele 08:00 – 11:00. Participanții își vor putea încărca aparatele electronice (telefoane, aparate de fotografiat etc) la porturile puse la dispoziție în cortul central.

Colectare selectivă – Este de la sine înțeles că toate persoanele atrase de natură și de sport, sunt direct implicate în promovarea ecologiei și participă activ la combaterea problemelor apărute datorită consumului excesiv de produse ambalate și de depozitarea neresponsabilă a deșeurilor.

În cadrul MVP, toți participanții sunt încurajați să depoziteze selectiv deșeurile în tomberoanele puse la dispoziție în tabără și pe traseele de concurs.

Vom colecta selectiv: plastic, metal, sticlă, hârtie și resturi menajere.

Toate deșeurile vor fi curățate înainte de depozitare, scăzând astfel riscul distrugerii lor de către animale, apariția mirosurilor neplăcute etc.