Întrebări frecvente

1. Returnarea taxei de înscriere

Taxa de înscriere la MVP nu se returnează în cazul în care un participant dorește anularea înscrierii la concurs. Dacă doriți anularea înscrierii, dintr-un motiv întemeiat, acest lucru se poate face printr-o cerere trimisă la adresa de e-mail contact@maratonulvaleaprahovei.ro, participantul fiind astfel eliminat de pe lista de participanți. În această situație, înscrierea se poate transfera către o altă persoană, prin transmiterea pe e-mail a tututor detaliilor necesare înscrierii noului participant (conform formularului de înscriere).

Kitul de participare se poate ridica de către o rudă sau un cunoscut, în perioada menționată în program, prin prezentarea unei copii de pe C.I.

2. Am ales greșit mărimea tricoului.

Mărimea tricoului poate fi modificată prin trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail contact@maratonulvaleaprahovei.ro, până la data de 6 octombrie 2019. Modificarea se consideră efectuată în momentul primirii confirmării pe e-mail din partea organizatorilor.

3. Transferul înscrierii

Transferul înscrierii către un alt participant se poate face prin transmiterea unui e-mail către contact@maratonulvaleaprahovei.ro, cu toate detaliile necesare înscrierii noului participant (conform formularului de înscriere). Transferul participării se consideră efectuat în momentul primirii confirmării pe e-mail din partea organizatorilor.

4. Cronometrarea

Cronometrarea se face la secundă, prin intermediul cip-urilor de unică folosință atașate pe spatele numărului de concurs.

5. Schimbarea cursei

Cursa la care a fost efectută înscrierea poate fi modificată prin trimiterea unei e-mail la adresa contact@maratonulvaleaprahovei.ro, până la data de 6 octombrie 2019. Modificarea se consideră efectuată în momentul primirii confirmării pe e-mail din partea organizatorilor.

6. Nu apar în lista de participanți

Există două situații posibile:

1. Înscrierea nu a fost finalizată și nu s-a apăsat butonul de înscriere. În momentul finalizării înscrierii, apare un mesaj de confirmare că înscrierea a fost efectuată cu succes și un e-mail este trimis către adresa de e-mail completată în formularul de înscriere.

2. Actualizarea listei de participanți poate dura, în situații excepționale, până la 24 de ore. În cazul în care înscrierea s-a efectuat vineri sau în weekend, vă rugăm să asteptați până luni actualizarea listei.

Pentru întrebări legate de înscriere vă rugăm să trimiteți e-mail la: info@racehub.ro.

7. Nu am primit e-mailul de confirmare a înscrierii

Vă rugăm să verificați dacă e-mailul de confirmarea a fost primit în folderul Spam. Pentru întrebări legate de înscriere, vă rugăm să trimiteți e-mail la: info@racehub.ro.

8. Plata înscrierii nu apare confirmată

Confirmarea plății poate dura între 1 si 10 zile lucrătoare. În cazul în care plata nu a fost confirmată în acest termen, vă rugăm să  trimiteți un e-mail la adresa contact@maratonulvaleaprahovei.ro.

0

Ai alte întrebări?

Ne poți suna la telefon +40737.332.430 (Monica Foca) sau poți completa formularul de contact de mai jos. Îți vom răspunde cât putem de repede!