Start: 11:00 – 19 octombrie 2019

13 km
Timp limită: 3 ore
1 post de alimentare cu apă, energizante și mâncare

Taxe de participare

09 iulie – 06 august: 60 Lei
07 august – 06 septembrie: 70 Lei
07 septembrie – 06 octombrie: 80 Lei

Vă rugăm să citiți regulamentul concursului!

  Toate cele 3 trasee, de maraton, semimaraton și cros, au comună prima parte a rutei. Startul se va da din centrul orașului Breaza (580 m), acolo unde va fi amplasată și tabăra. La intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Ocinei.

  Traseul pleacă pe strada Ocinei, urcând ușor pe o porțiune de 1 km, până cotim la dreapta pe strada Someș. Din acest punct avem o alergare ușoară pe drum de țară, printre casele localnicilor. Alergăm pe străzile Someș și Carpați pentru un km și jumătate, după care începem să urcăm mai accentuat pe strada 1 Mai și urmăm câteva străzi cu asfalt și beton, pentru un alt kilometru, până când ieșim din oraș și intrăm un drum de țară, care urcă spre culmea dealului (750 m). De aici coborâm repede prin pădure, pe o potecă marcată ce ne conduce la un fag secular, frumos numit Fagul Prințesei (570 m). Aici se află primul post de control și alimentare, până la care am alergat 6 km.

  Din acest prim post de control și alimentare, continuăm pe albia aproape secată a Pârâului Târsa, pe distanța de 1 km, iar în dreptul unui pod industrial, facem stânga pe un drum de țară. Aici este locul unde se despart traseele de cros și semimaraton.

  Urmăm pentru aproximativ 2 km. drumul ce urcă în general ușor spre culmea dealului și ajungem înapoi în strada Mărășești, de unde alergăm aproape pe aceași rută pe care am venit.

  Cu 1 km înainte de sosire, coborâm la stânga pe strada Armoniei și ajungem la finish pe strada Republicii, urmăriți de privirile suporterilor și ale localnicilor.

  Download